nl  |  en

IN DE MAAK

Op dit moment wordt keihard gewerkt aan onze nieuwe site. Dus nog even geen plaatjes...

Creatief bureau binnen praktische kaders

Wij helpen organisaties met hun communicatie-doelen en ontwerpen, ontwikkelen en produceren de bijbehorende middelen om deze doelen te bereiken. Wij willen onze klanten, maar ook onszelf, verrassen met creatieve en effectieve oplossingen.

Knoeff communicatie-ontwerp is een creatief bureau met een pragmatische houding. Hoewel we graag mooi en interessant werk te maken, zijn we ons altijd bewust van het feit dat we producten maken die goed moeten werken. Zowel technisch als inhoudelijk.

Allround specialist

Onze expertises hebben zich in de loop der jaren aan beide zijden van de grens tussen online en offline producties ontwikkeld: corporate reporting, webpublicaties, webcontent, zoals (info) graphics en video, event-communicatie maar ook communicatie-oplossingen in de openbare ruimte. Overkoepelend zijn onze skills met betrekking tot identity en branding. Wij richten ons op actuele technieken en kijken hoe we deze kunnen toepassen om eigentijdse en relevante resultaten te bereiken.

Kruit, Knoeff, Dynamit en AX

Kruit communication-design is na 27 jaar gestopt. Alhoewel. Knoeff, Dynamit en AX nemen de fakkel over en zetten het werk voort. Nu niet onder één noemer, maar als drie verschillende entiteiten met een eigen discipline.

Knoeff communicatie-ontwerp

De natuurlijke opvolger van Kruit communication-design wat betreft alle ontwerp-activiteiten voor zowel on- als offline middelen.

AX online

Voor de online web-strategie activiteiten is het merk AX-online opgericht. Als je je afvraagt hoe je online meer succes kunt hebben. AX online weet de weg.

Dynamit online techniek

Voor het ontwikkelen van de web technologie is Dynamit al bijna tien jaar de natuurlijke partner. Dat was en blijft de partij die in de samenwerking tussen vormgeving en techniek de website-ontwikkeling en het onderhoud voor haar rekening neemt.

Portfolio

Zoals gezegd zit de nieuwe site nog in de pijplijn en daarmee ook ons portfolio. Voor video-producties verwijzen we nog even door naar vimeo.