Menu

Q-Park: jaarverslag

Als een van Europa's leidende parkeeraanbieders levert Q-Park veel inspanningen om ultramoderne parkeerfaciliteiten te produceren. Hetzelfde geldt voor hun bedrijfsrapportering.

Het jaarverslag 2016 is gepubliceerd als website met daarin een geavanceerde pdf-download. Hiermee kunnen delen, selecties en het volledige rapport gedownload worden.

De pdf zelf is interactief en heeft nog een paar bijzondere functionaliteiten zoals ‘tabs’ waarmee snel tussen de hoofdstukken genavigeerd kan worden en crosslinks waarmee in het document zelf of naar websites gelinkt kan worden. Alles wordt à la minute gegenereerd met de meest actuele content vanuit één bron.


De website is volledig responsief voor alle apparaten en browsers. De getoonde tabellen kunnen als Excel-bestand gedownload worden. De grafieken worden direct door de redacteur met Excel-tabellen geladen, zijn interactief en downloadbaar in verschillende bestandsformaten.

Knoeff communicatie-ontwerp ontwierp de templates voor de website en de pdf. Alles in nauwe samenwerking met Tangelo-software die het CMS verzorgden en Dynamit online softwaretechniek die de HTML/CSS voor de website ontwikkelden.

http://annualreport2016.q-park.com

Met dezelfde templates is ook het CSR-rapport geproduceerd.
http://csrreport2016.q-park.com