Menu

Wie

Netwerkorganisatie

Knoeff communicatie-ontwerp is een moderne netwerkorganisatie. Dat betekent in de kern een kleine organisatie in een kring van technische en inhoudelijke partners. Samenwerking en resultaten uit het verleden staan garant voor een soepele workflow en de beste eindresultaten. Opdrachten van allerhande omvang en complexiteit kunnen moeiteloos worden uitgevoerd. Dat we in essentie een kleine organisatie zijn betekent dat we rap en kosten-efficiënt kunnen acteren.

Partners

Ons netwerk van partners en leveranciers levert direct meerwaarde. Partners met diensten die een aanvulling vormen op ons werk helpen in projecten om snel en adequaat goede adviezen en dienstverlening te kunnen leveren. Met name in de uitvoering van communicatie en nieuwe media is teamspel onmisbaar. Wij werken regelmatig samen met deze partijen, maar vanzelfsprekend werken wij ook samen met partners van uw keuze.

Tangelo Software

Single-source publishing van corporate reports naar web en print.

Bondt Communicatie

Corporate reporting, integrated reporting en de nieuwe GRI-standaard; analyse, advies en content.

Report Company

Specialist op het gebied van jaarverslagen en andere corporate publicaties. Van conceptontwikkeling tot realisatie, projectmanagement, inhoudelijk advies en tekst.

Dynamit

Online software techniek.

AX

Online marketing.

Channel Affairs

Bouwt online kanalen.

Onze klanten

Net zo belangrijk voor een goed eindresultaat als onze partners zijn natuurlijk onze klanten. In alle gevallen is er sprake van intensieve samenwerking op alle vlakken. Klanten maken het mogelijk om tot het uiterste te gaan. Door te inspireren, de kaders aan te geven, maar ook juist door ruimte te laten en de experts hun werk te laten doen.

De klantenkring van Knoeff communicatie-ontwerp kenmerkt zich door een grote diversiteit. Van multinationals en semi-overheid tot ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Ook start-ups zijn bij ons van harte welkom om samen met ons hun nieuwe merk een gezicht te geven.

It takes two to tango. We bouwen daarom graag een vaste band op met onze klanten.  Door samen met onze klanten mee te bewegen en te groeien komen we tot duurzame communicatie.

Kruit, Knoeff, Dynamit en AX


Kruit communication-design is eind 2016 na 27 jaar gestopt. Alhoewel. Knoeff, Dynamit en AX hebben de fakkel overgenomen en zetten het werk voort. Nu niet onder één noemer, maar als drie verschillende entiteiten met een eigen discipline.

Knoeff communicatie-ontwerp

De natuurlijke opvolger van Kruit communication-design wat betreft alle ontwerp-activiteiten voor zowel on- als offline middelen.

AX Online

Voor de online web-strategie activiteiten is het merk AX Online marketing opgericht. Als je je afvraagt hoe je online meer succes kunt hebben. AX Online marketing weet de weg.

Dynamit online techniek

Voor het ontwikkelen van de web technologie is Dynamit al bijna tien jaar de natuurlijke partner. Dat was en blijft de partij die in de samenwerking tussen vormgeving en techniek de website-ontwikkeling en het onderhoud voor haar rekening neemt.

16x9 partners henk.svg
Henk Knoeff
Knoeff communicatie-ontwerp

16x9 partners erwin.svg
Erwin Groenendal
Tangelo software

16x9 partners jos.svg
Jos de Bondt
Bondt Communicatie

16x9 partners carola.svg
Carola la Grouw-Hromadka
Report Company

16x9 partners jona.svg
Jona Burgdorfer
Channel Affairs