Menu

Daarom

Creatief bureau binnen
praktische kaders

Knoeff communicatie-ontwerp is een creatief bureau met een pragmatische houding. We maken graag mooi en interessant werk. Tegelijkertijd zijn we ons er altijd van bewust dat onze producten goed moeten werken. Zowel technisch als inhoudelijk.

Wij helpen organisaties met hun communicatie-doelen.  En we ontwerpen, ontwikkelen en produceren de middelen om die doelen te bereiken. Wij willen onze klanten, maar ook onszelf, verrassen met creatieve en effectieve oplossingen.

Allround specialist

Onze expertises hebben zich in de loop der jaren op het raakvlak van online- en offline ontwikkeld. Corporate reporting, digital design en web-content (zoals infographics en video), maar ook communicatie-oplossingen in de openbare ruimte. Overkoepelend zijn onze competenties met betrekking tot visuele identiteit en branding.

Wij zijn op de hoogte van nieuwe technieken en kijken hoe we deze kunnen toepassen om relevante resultaten te bereiken.

Netwerkorganisatie

Knoeff communicatie-ontwerp is een netwerkorganisatie. Een kleine organisatie in een netwerk van technische en inhoudelijke partners. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een soepele workflow en de beste eindresultaten. Opdrachten van verschillende omvang en complexiteit kunnen we moeiteloos uitvoeren. Als kleine, flexibele organisatie kunnen we snel en kosten-efficiënt opereren.

 

Knoeff gaat verder
waar Kruit is gestopt


stokje.svgKnoeff communicatie-ontwerp is de opvolger van Kruit communication-design. Nadat Kruit eind 2016 is gestopt hebben wij de ontwerptak voortgezet. De disciplines webtechnologie en online marketing van Kruit zijn voortgezet door Dynamit en AX-online.