Menu

GrandVision jaarverslagen

GrandVision is eigenaar van optiekketens wereldwijd. In Nederland bekend van de merken Pearle en EyeWish. GrandVision richt zich op een breed assortiment aan optische producten, zoals brillen, contactlenzen en zonnebrillen. Met 34 formules heeft de multinational ruim 6.000 winkels in 44 landen.

In 2015 ging GrandVision naar de beurs. In hetzelfde jaar heeft GrandVision haar eerste jaarverslag uitgegeven. Ze hebben het meteen groot aangepakt met een publicatie als website, pdf en echt gedrukt boek. De jaarverslagen voor 2015 en 2016 zijn met eenzelfde opzet geproduceerd.

De productie van deze jaarverslagen doet GrandVision met behulp van Tangelo, een CMS dat het mogelijk maakt om met meerdere auteurs het verslag samen te stellen. Als iedereen tevreden is over de inhoud wordt met de spreekwoordelijke ‘druk op de knop’ een website én een pdf gepubliceerd. Deze werkwijze creëert redactionele rust. Alle betrokkenen kunnen zo al hun aandacht schenken aan de voor hen belangrijkste aspecten; de inhoud en de vorm.

GrandVision is een grote organisatie waar veel ogen op gericht zijn, die ons in staat stelde om samen met Tangelo onze gespecialiseerde kennis van het maken van pdf- en online jaarverslagen effectief in te zetten.

https://annualreport2014.grandvision.com/
https://annualreport2015.grandvision.com/
https://annualreport2016.grandvision.com/