Menu

Tangelo website

Tangelo is een toonaangevend platform voor het eenvoudig en in eigen beheer produceren van bedrijfsdocumenten, zoals jaarverslagen en rapporten. Tangelo is wereldwijd actief en is uniek in hun propositie.

Wij hebben voor Tangelo de website ontworpen en ontwikkeld. Slim, flexibel, responsief en gemakkelijk in gebruik zonder onnodige poespas.

Uitgangspunt voor het ontwerp van de website is om de omvang beperkt, de werking functioneel en de stijl eenvoudig te houden. Home leidt je al scrollend langs de belangrijkste thema’s van Tangelo; de USP’s, bedrijfsvideo, personas, insights en de specifieke call-to-actions. Een soort scrollytelling. We vertellen het verhaal gedoseerd. Het menu is in eerste instantie niet zo belangrijk en onderaan het window geplaatst. Als we naar de onderzijde zijn gescrold, verhuist het menu naar de bovenzijde van het window.

Content first

De ontwikkeling van deze site is een goed voorbeeld van ‘content first’. Het verhaal is leidend geweest. Het (grafisch)ontwerp en de diverse interacties zijn daar, als een soort maatpak, op ontwikkeld.

Iconen en diagrammen

Om de stijl een eenduidig gezicht te geven hebben we een set iconen en diagrammen gemaakt. Ook hier is eenvoud troef. Als het verhaal maar duidelijk is.

De HTML/CSS is verzorgd door Dynamit. Het CMS is het eigen CMS van Tangelo-software.

Bekijk het op www.tangelo-software.com