Menu

Next2...

Next2… things that count

Wat is waardevol? Waar draait het om? Next2Company denkt mee over die vragen en bouwt integrale ondernemingen.

Integrale ondernemingen zijn duurzaam en schaalbaar. Ze realiseren meerwaarde voor markt, maatschappij, medewerkers en investeerders. Next2Company bouwt integrale ondernemingen door naast een organisatie te gaan staan en mee te ondernemen. Next2… health care, Next2… anywhere society en Next2… neighbourhoods; drie aandachtsgebieden die volop in beweging zijn en kansen voor vernieuwing bieden.

Knoeff staat naast Next2Company en heeft de nieuwe organisatie integraal geholpen met hun visuele identiteit en online presentie. We ontwierpen een huisstijl die recht doet aan hun ambities. Met een duidelijk eigen gezicht, en toch flexibel.

Er zijn eigenlijk twee logo’s: het woordbeeld 'Next2Company' en het kortere 'Next2…’. De vorm is gebaseerd op een sjabloon. Sterker nog, de visitekaartjes zijn ook echt sjabloontjes waarmee met een spuitbus echt 'getagd' kan worden. Naast het logo van hun partners bijvoorbeeld. Of gewoon ergens omdat je het leuk vindt.

Knoeff tekende ook voor het ontwerp van de website. Onze collega’s van Dynamit bouwden het CMS. Responsive zoals het hoort, en dus goed leesbaar op PC, tablet en smartphone. Klaar voor de toekomst.

Voor een nieuwe organisatie is het vooral belangrijk dat de website gevonden wordt en doet waarvoor hij gemaakt is. Next2Company heeft een verhaal te vertellen, en Knoeff helpt samen met AX online om dat verhaal bij de goede doelgroep verteld te krijgen. Met SEO, SEA en social media in de gereedschapskist wordt Next2Company in de 'anywhere society' in topconditie gehouden.